If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега не си ме разбрал, коментарът ми беше за първоначалният ми проект, който не беше с ДВД-то отгоре а ето това: http://store2.data.bg/kartell/videos.html Качеството на клипа не е добро, защото е с телефон , но картината беше доста добра. ДВД-то което се вижда на клипа също беше просто за експеримента.
Всичко си беше много добре, просто исках по качествено озвучаване и затова минах на другия вариант.
Колега аз искам този вариант от клипа как да стане работата моляте сподели !!!
Колега аз искам този вариант от клипа как да стане работата моляте сподели !!!
Утре ще потърся схемите и ще се опитам да ти обясня колкото мога. Ти с навигация ли си? Понеже ако си с нави ще стане лесно, само трябва да си вземеш някоя готина мултимедия.
FIAT Punto 1,9 JTD
EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIMsigpic
Утре ще потърся схемите и ще се опитам да ти обясня колкото мога. Ти с навигация ли си? Понеже ако си с нави ще стане лесно, само трябва да си вземеш някоя готина мултимедия.
Не колега нямам навигация само цейнджър , това сигурно е голям проблем ? Дали имам шанс за такива екстри , ако имам и ти можеш да ми помогнеш ще ти бъда много благодарен !!!
По какво се рзбира колата дали е с навигация или не?В смисъл моята си мисля че устройството го няма а тя си е имала навигация.Самоче незнам дали мисля правилно
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Ми засега според мен показателно е, че тея с навигация имат антенка горе.
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Ми засега според мен показателно е, че тея с навигация имат антенка горе.
Ми аз имам антенка ма отзад мисла че не е имало никога навигация , а и когато исках да си слагам усилвател установих че нямам чинчове и това май означава че нямам НАВИ !!!
Ами най вероятно нямаш нави, защото и аз имам антена, но отзад корите са ми обикновени, а не като на тези с нави. Лошото когато нямаш нави е, че нямаш кабели и трябва да се запоява на платката ( както направих и аз ).
Днес нямах време да седна и да обясня по на широко, но общо взето е това, че по една схема се запояват 10-тина кабела на една от платките на ICS, който за целта се разглабя целия. другото е просто окабеляване и наместване. На мен тази операция ми отне 1 седмица, понеже ми беше за първи път и няколко пъти се отказвах, но иначе предполагам, че за 1-2 дена може да стане напълно готово
Ами най вероятно нямаш нави, защото и аз имам антена, но отзад корите са ми обикновени, а не като на тези с нави. Лошото когато нямаш нави е, че нямаш кабели и трябва да се запоява на платката ( както направих и аз ).
Днес нямах време да седна и да обясня по на широко, но общо взето е това, че по една схема се запояват 10-тина кабела на една от платките на ICS, който за целта се разглабя целия. другото е просто окабеляване и наместване. На мен тази операция ми отне 1 седмица, понеже ми беше за първи път и няколко пъти се отказвах, но иначе предполагам, че за 1-2 дена може да стане напълно готово
ето я и схемата: [ATTACH]25069[/ATTACH]
Колега при мен явно ще е твоя вариант ! Ти сам ли си го прави всичко това , защото ми се струва сложна работа ! Ако можеш някога да ми го направиш и на мене , или поне да ме свържеш с някой който може да го направи това чудо !!!
До скоро твърдях че нямам фабрично в колата си навигация и СД,но вчера се наложи да си сменя акумолатора,купих си нов и след като развих ламаринката от долу на която стои акумолатора какво да видя, ми те кабелчетата са си там под ламаринката.Така че навигация и чейнджър няма, но инсталация има.Просто докато не се разглоби леглото на акумолатора няма как да ги види човек.
Comment